Ricevo e vi giro: “Vi piace il cioccolato fondente? Beh, a chi non piace direte voi! Da oggi abbiamo un motivo in più: mangiare cioccolato fondente ad alta concentrazione di cacao (per un minimo del 70%) ha effetti positivi sui livelli di stress e sull’umore, sulla memoria e contro le infiammazioni. A esserne convinti sono i ricercatori della californiana Loma Linda University che hanno studiato l’effetto del cacao sulla salute cognitiva, endocrina e cardiovascolare. Il seguito è sul seguente link: https://blog.prevenzioneatavola.it/2018/05/07/cioccolato-fondente-anti-infiammatorio-antistress/
Rassegna stampa e web, dritte e zibaldone per bucche sernue
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Iscriviti al canale Telegram di Buongiorno Gourmet